OUR GOAL - ZERO HARM

VERBTI FIRE CONTROLS u krijua si një nevojë e tregut për shërbime te specializuara në mbrojtjen nga zjarri të njerëzve dhe objekteve të çdo lloji.

 

RRETH NESHPRODUKTET

PROFILI

Stafi ynë i ekipit të projektimit mund të ofrojë një gamë të plotë shërbimesh projektimi dhe inxhinierie, nga këshillat e thjeshta të produktit deri te projekti i detajuar i sistemit, duke përfshirë llogaritjet hidraulike, vizatimet inxhinierike dhe vlerësimin e rrezikut.
Përveç kësaj, ekipi ynë me përvojë i menaxhimit të projekteve ofron një zgjidhje me çelës ne dore për ato projekte që kërkojnë instalim, menaxhim të projektit, komisionim dhe shërbime të vazhdueshme të mirëmbajtjes.

Sistemet e fikjes së zjarrit

Johnson Controls

Sistemet e detektimit të zjarrit

Johnson Controls

Gjeneratorë aerosol

Firecom

Sinjalistikë evakuimi

EVERLUX

KLIENTET TANE KRYESORE:

VERBTI FIRE CONTROLS u krijua si një nevojë e tregut për shërbime te specializuara në mbrojtjen nga zjarri të njerëzve dhe objekteve të çdo lloji.

Kontakt

+355 69 40 40 955

info@verbtifirecontrols.com

Adresa: Rr Kavajes, Ndertesa 223