Rreth nesh

VERBTI FIRE CONTROLS u krijua si një nevojë e tregut për shërbime te specializuara në mbrojtjen nga zjarri të njerëzve dhe objekteve të çdo lloji.

PROFILI

VERBTI FIRE CONTROLS u krijua si një nevojë e tregut për shërbime te specializuara në mbrojtjen nga zjarri të njerëzve dhe objekteve të çdo lloji.

Themeluesit e Verbti Fire Controls kanë një eksperiencë mjaft të gjerë në fushën e mbrojtjes nga zjarri prej më shumë se 20 vitesh në tregun shqiptar.

Verbti Fire Controls është përgjegjëse për projektimin, instalimin dhe certifikimin e sistemeve të mbrojtjes nga zjarri që tregton.

Distributorët zyrtarë në Shqipëri dhe Kosovë: 

  • Sistemet e fikjes së zjarrit nga Johnson Controls.
  • Sistemet e detektimit të zjarrit nga Johnson Controls.
  • Gjeneratorë aerosol nga
  • Sinjalistikë evakuimi nga

 

Instaluese e autorizuar në Shqipëri dhe Kosovë:

Cdo system i instaluar nga specialist të trajnuar nga kompanitë perkatëse.

Cdo system I instaluar do te certifikohet nga inxhinieret sipas manualeve dhe standarteve përkatëse në Europë dhe SHBA.

SHERBIMET TONA

Stafi ynë i ekipit të projektimit mund të ofrojë një gamë të plotë shërbimesh projektimi dhe inxhinierie, nga këshillat e thjeshta të produktit deri te projekti i detajuar i sistemit, duke përfshirë llogaritjet hidraulike, vizatimet inxhinierike dhe vlerësimin e rrezikut.

Përveç kësaj, ekipi ynë me përvojë i menaxhimit të projekteve ofron një zgjidhje me çelës ne dore për ato projekte që kërkojnë instalim, menaxhim të projektit, komisionim dhe shërbime të vazhdueshme të mirëmbajtjes.

KLIENTET TANE KRYESORE:

VERBTI FIRE CONTROLS u krijua si një nevojë e tregut për shërbime te specializuara në mbrojtjen nga zjarri të njerëzve dhe objekteve të çdo lloji.

Kontakt

+355 69 40 40 955

info@verbtifirecontrols.com

Adresa: Rr Kavajes, Ndertesa 223