Na kontaktoni

 

 

Tel: +355 69 40 40 955
Email: info@verbtifirecontrols.com
Adresa: Rruga e Kavajes, Ndertesa 223

Na kontaktoni

VERBTI FIRE CONTROLS u krijua si një nevojë e tregut për shërbime te specializuara në mbrojtjen nga zjarri të njerëzve dhe objekteve të çdo lloji.

Kontakt

+355 69 40 40 955

info@verbtifirecontrols.com

Adresa: Rr Kavajes, Ndertesa 223